13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialCalea Victoriei, redată pietonilor în acest weekend

Calea Victoriei, redată pietonilor în acest weekend

Calea Victoriei redevine pietonală în acest weekend, pentru a patra ediţie a evenimentului „La pas pe Calea Victoriei”, urmând să fie organizate diverse manifestări artistice pe traseul dintre Strada George Enescu şi Piaţa Victoriei. Vor fi spectacole de teatru şi muzică, mimi, caricaturişti, clovni, ateliere pentru pictat, de puzzle sau de modelaj. De-a lungul traseului de aproape un kilometru vor fi amplasate standuri cu produse culinare, produse handmade, accesorii şi bijuterii.

„La pas pe Calea Victoriei”, aflat la a patra ediţie, se va desfăşura sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 21.00, pe traseul dintre Strada George Enescu şi Piaţa Victoriei.

“Străbătând la pas elegantul bulevard, pe segmentul pietonal încadrat între Strada George Enescu şi Piaţa Victoriei, vizitatorii se vor întâlni cu animatori şi mascote celebre, păpuşi uriaşe, arlechini cu baloane de săpun, clovni cu baloane modelate, animatori pe picioroange, portretişi, caricaturişti, mimi, magicienişi un studio foto profesional. Mai mult, grupurile de copii Fabrica de Folclor, Bravissimo, Alina Sorescu şi Piticii lu’ Soreasca, Allegretto, trupele de dans TheMob, KidsSquad şi muzicienii stradali care vor performa la diverse instrumente, precum chitară, vioară, saxofon, fluier, violoncel, contrabas, pian, tobe, nai, clarinet şi trompetă, vor însufleţi atmosfera din cadrul evenimentului”, spune municipalitatea.

Vor fi organizate şi ateliere de creaţie, de puzzle, modelaj în plastelină, atelierul de decorare planşe cu praf de marmură, picturi pe faţă, atelierul de tobe, atelierul muzical, dar şijocuri stradale, precum şotronul, elasticul, X şi O, şarpele, geologic (bowling modern) şi Ţintar Scrach.

De asemenea, în fiecare zi vor avea loc spectacole de teatru precum „Pinguinii Melomani”- susţinut de Teatrul „Ion Creangă”,„Cenuşăreasa”, „Frumoasa din Pădurea Adormită”, dar şi un spectacol de comedie dedicat celor mari, oferit de trupa de improvizaţie „Improvisneyland”.

Cele mai citite

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă