Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cal ucis cu bestialitate pe un bulevard din Constanța

Un cal a murit, după ce a fost bătut cu biciul și parul de către stăpânul său, chiar pe unul dintre bulevardele importante ale orașului Constanța.

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 07.02.2018 - 12:21

Unul dintre martorii la eveniment a declarat că a văzut cum omul lovea animalul.

Am strigat la el sa nu îl mai lovească și mi-a spus ca nu îl lovește, doar îl mângâie. Când m-am dus spre el puțin „nervos”, a fugit la căruță și a luat încă un par mai lung decât el. Erau de față peste 15 persoane și nu s-au băgat să zică nici măcar sa îl lase în pace, l-a lăsat lat pe trotuar și au plecat, spune Sergiu.

O asociație de protecție a animalelor a încercat să salveze calul. Acesta a murit, însă, la scurt timp după ce a fost preluat.

Era vorba despre un animal tânăr, de circa trei ani. Era plin de răni, a fost chinuit mult, au precizat aceștia. Cel mai probabil, a murit în urma bătăii administrate.

Nu este prima dată când în Constanța au loc abuzuri împotriva animalelor. În toamna anului trecut, o iapă a fost bătută și lăsată să moară, pe stradă, în zona industrială a orașului. O femeie gravidă în luna a păzit animalul o noapte întreagă, a chemat un veterinar, iar animalul a ajuns la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța.

Comentarii

loading...