Foto Arhiva

Buzău: Tânărul care şi-a înjunghiat mortal unchiul, arestat preventiv

Magistraţii Tribunalului Buzău au emis, marţi, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele tânărului din Buzău, suspectat că şi-a înjunghiat mortal unchiul duminică, a declarat pentru Agerpres, Mihai Drăghiciu, purtătorul de cuvânt IPJ Buzău.

Share

Rl online 0 comentarii

13.02.2018 - 14:54

Tânărul de 22 de ani a fost plasat iniţial în custodia Poliţiei, după care a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca pentru efectuarea unor investigaţii de specialitate, la testarea preliminară reieşiind că nu consumase droguri.

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, cadru militar în rezervă, din Buzău a fost înjunghiat, duminică seară, de nepotul său, un tânăr de 22 de ani, victima decedând ca urmare a leziunilor.

Soţia bărbatului, o femeie de 53 de ani, a fost de asemenea înjunghiată, fiind transportată la spital, unde a fost salvată de medici.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, "tânărul a plecat de la locul faptei cu cuţitul la el, dar a fost prins şi reţinut în zona Conacul Trandafirilor din Parcul Crâng, de către un echipaj de jandarmiei, după care a fost încătuşat şi dus la sediul IPJ Buzău pentru audieri".

Surse din cadrul Parchetului susţin că tânărul era cunoscut ca fiind dependent de alcool şi de droguri.

Comentarii