16.3 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Buzău: Instrumentistul dat dispărut de familie a fost găsit înecat

Zeci de jandarmi, poliţişti, voluntari, dar şi pompieri cu o barcă pneumatică l-au căutat în ultimele zile pe bărbat, cunoscut instrumentist în zona Buzăului, care a fost dat dispărut de către familie, iar Poliţia i-a găsit autoturismul în care erau telefonul mobil şi un billet de adio.

Oamenii au luat la pas pădurea din zona aflată în apropiere de locul în care anchetatorii au găsit autoturismul buzoianului.

De asemenea, miercuri, la orele prânzului, a fost solicitat sprijinul pompierilor buzoieni si apoi al scafandrilor din Bucuresti care au intervenit cu bărci pneumatice pe lacul de acumulare de la Siriu, în căutarea trupului bărbatului.

Nicolae Barbu, instrumentist într-o formaţie din judeţul Buzău, este dispărut de acasă de sâmbătă. Familia sa a anunţat Poliţia, iar în urma căutărilor anchetatorii au găsit maşina cu care bărbatul a plecat sâmbătă de la domiciliu.

În automobil, poliţiştii au descoperit telefonul mobil al buzoianului, dar şi un billet de adio în care ar scrie, potrivit unor surse, că are probleme în familie şi de aceea a decis să şi ia viaţa.

Ultima oră
Pe aceeași temă