23.1 C
București
miercuri, 10 august 2022
AcasăSocialBugetarii care cumulează pensia cu salariul au termen 30 de zile să...

Bugetarii care cumulează pensia cu salariul au termen 30 de zile să renunțe la una dintre ele

Acei angajați la stat care cumulează pensia cu salariul au termen 30 de zile să renunțe la una dintre aceste două surse de venit, a anunțat, miercuri seară, ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Această obligație, de a opta pentru una dintre cele două surse de venit, apare după ce, miercuri, Guvernul Cîțu a adoptat în primă lectură un proiect de act normativ care reglementează posibilitatea continuării activităţii în muncă de către persoanele care îndeplinesc condiţiile de pensionare.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Copil mort într-un accident produs pe DN2

Un băiat în vârstă de 14 ani a decedat într-un accident rutier care a avut loc în această dimineaţa pe DN 2, în zona...

Europa va muri de frig cu ”încălzirea globală” pe piept

China a spus adio Acordului climatic. Rusia continuă să avanseze în adâncul Ucrainei. SUA trec prin cea mai gravă criză a mileniului. Uniunea Europeană se...

4 motive pentru care ar trebui să oferiți cadouri personalizate

Lumea continuă să evolueze într-un ritm frenetic și multe lucruri care erau ideale sunt acum considerate „de modă veche”, în timp ce modalități noi...
Ultima oră
Pe aceeași temă