27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSocialBucurești, vreme capricioasă în weekend. Frigul se întoarce

București, vreme capricioasă în weekend. Frigul se întoarce

Joi, 15 martie, va fi din nou o zi caldă, cu maxime de până la 18 grade Celsius, în regiunile sudice, deci și în Capitală, chiar dacă vor mai fi semnalate câteva ploi slabe.

Însă, ne vom mai bucura de această vremea caldă doar până sâmbătă, 17 martie, când termometrele vor indica chiar și până la 21 de grade Celsius, în extremitatea de sud-est.

Apoi, temperaturile vor scădea brusc și vor fi ninsori, în weekend-ul 17-18 martie. Un val de aer polar va intra în România.

În Bucureşti, se vor menţine condiţiile de ploaie slabă şi trecătoare, până joi seară, iar atmosfera se va încălzi treptat până sâmbătă, când se vor înregistra 19-20 de grade Celsius.

Apoi, duminică – 18 martie, temperaturile vor ajunge la minime de de 4 grade Celsius, dimineaţa, ajungând și la -4 grade Celsius, luni dimineața.

Mai mult, vor cădea precipitații predominant sub formă de lapoviţă şi ninsoare, însoțite și de vânt… ceea ce va crea aspectul de viscol, informează site-ul digi24.ro.

Cele mai citite

Președintele polonez Duda ar urma să se întâlnească cu Trump

Președintele polonez Andrzej Duda a declarat că s-ar putea întâlni cu Donald Trump în timpul unei vizite la New York săptămâna aceasta, în timp...

Ciucă susține că România are o situație economică solidă, construită de guvernarea liberală, deși premierul și jumătate dintre miniștri sunt de la PSD

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și al PNL, anunță că Agenția S&P a reconfirmat ratingul suveran al României și subliniază că decizia agenției de rating...

În timp ce PNL și PSD ar căuta un înlocuitor pentru Cîrstoiu, Sebastian Burduja își prezintă “Planul pentru București”

Sebastian Burduja, ministru al Energiei și președinte al filialei PNL București, își prezintă noua lui carte, care se intitulează "Planul pentru București". Sebastian Burduja vorbește...
Ultima oră
Pe aceeași temă