Brașov, blocaj în trafic pe DN1, din cauza unui autotren răsturnat

DN1 este blocat marţi pe sensul de mers Braşov-Sibiu, după ce un autotren a lovit parapetul despărţitor din beton de pe carosabil şi s-a răsturnat, traficul rutier desfăşurându-se alternativ, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 27.02.2018 - 10:50

''Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din judeţul Arad, care a condus un tir, pe DN1, dinspre Braşov spre Sibiu, în condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, la coborârea unei pante, în apropierea localităţii Perşani, la KM 204+400 metri, a derapat, a lovit parapetul din beton ce separă sensurile de mers şi s-a răsturnat pe partea dreaptă. În urma evenimentului, care s-a produs în jurul orei 3,45 au rezultat doar pagube materiale. O firmă de tractări urmează să ridice tirul pentru a elibera banda'', declară Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Pe DN1A Braşov-Săcele-Cheia-Ploieşti s-a instituit marţi dimineaţă restricţie de circulaţie pentru autovehiculele de 7,5 tone, între orele 9,30 - 13,30, traficul greu fiind direcţionat pe DN1, a precizat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, Robert Elekes, citează AGERPRES.

Comentarii