Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Brăila: crește cota apelor Dunării

Brăila: crește cota apelor Dunării

Sectorul Filipoiu din Insula Mare a Brăilei a intrat în faza a II-a de apărare, potrivit informaţiilor furnizate sâmbătă de şeful Sistemului de Gospodărire a Apelor Brăila, Adrian Turiac.

Share

Rl online 0 comentarii

17.03.2018 - 12:19

El a adăugat că toate celelalte sectoarele de dig brăilene se află în faza I de apărare, cu apa ajunsă la baza taluzului.

Dunărea a atins sâmbătă, la Brăila, o cotă de 519 cm, în creştere 20 cm faţă de ziua precedentă, iar spre sfârşitul săptămânii viitoare se preconizează că va atinge cota de atenţie, situată la 560 cm.

Şeful Sistemului de Gospodărire a Apelor a dat asigurări că digurile din Brăila sunt pregătite să facă faţă acestor creşteri, deşi debitele şi cotele înregistrate în prezent sunt specifice lunilor mai sau iunie.

Angajaţii Sistemului de Gospodărire a Apelor Brăila patrulează în permanenţă pe diguri, pentru a monitoriza situaţia şi sunt pregătiţi să intervină pentru a remedia eventualele probleme care apar.

Comentarii

loading...