Brad Pitt va vorbi cu un membru al echipajului ISS pentru ajutor în a juca rolul unui astronaut

Actorul Brad Pitt, care interpretează rolul unui astronaut în cel mai recent film al său, va discuta cun un membru al echipajului de pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS), a ne psune DPA

Share

Rl online 0 comentarii

16.09.2019 - 17:27

Pitt, în vârstă de 55 de ani, va vorbi luni cu astronautul Nick Hague de la care va afla cum este să trăieşti şi să munceşti în spaţiul extraterestru, a indicat agenţia într-un comunicat.

În filmul ''Ad Astra'', personajul interpretat de Pitt călătoreşte în sistemul solar, inclusiv către Lună şi Marte.

'Fără a difuza 'spoilere', paralelele între film şi stadiul actual al zborurilor spaţiale cu echipaj uman se opresc aici, filmul fiind mai ştiinţifico-fantastic decât realitatea'', a precizat NASA.

Hague şi membrii echipajului său de pe ISS au vizionat recent filmul în timpul liber.

Cu toate că NASA nu este menţionată în film, a oferit imagini pentru realizarea acestuia, dar şi expertiză tehnică. De asemenea, a revizuit scenariul ''Ad Astra'' în primele iniţiale de producţie, a adăugat agenţia.

NASA, care intenţionează readucerea astronauţilor pe Lună în următorii cinci ani, oferă deseori expertiza producţiilor cinematografice despre zborurile spaţiale. Agenţia a oferit imagini pentru filme precum ''The Martian'', ''Interstellar'' şi ''Gravity'' în cadrul eforturilor de a face cunoscută activitatea de explorare spaţială.

Comentarii