Foto Arhiva

Bollywood: Mii de admiratori îi aduc un ultim omagiu vedetei Sridevi Kapoor

Mii de admiratori înlăcrimaţi, printre care şi numeroşi actori de la Bollywood, purtând flori şi rostind rugăciuni, s-au adunat miercuri la Celebration Sports Club din Mumbai, pentru a-i aduce un ultim omagiu legendarei actriţe Sridevi, care a murit în acest weekend.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.02.2018 - 13:49

Vedeta în vârstă de 54 de ani se afla în Dubai pentru a asista la o căsătorie în familie şi a murit sâmbătă după ce s-a înecat accidental în cada de baie din camera de hotel, potrivit concluziilor medicilor legişti.

Trupul neînsufleţit al lui Sridevi a fost adus în Mumbai marţi seara, după trei zile în care autorităţile din Dubai şi-au finalizat investigaţiile şi formalităţile.

Familia actriţei a dat publicităţii un comunicat în care cere fanilor să li se alăture pentru a-i aduce un ultim omagiu ''actriţei remarcabile, soţiei şi mamei iubitoare'' într-un loc de lângă locuinţa vedetei din Mumbai, potrivit postului de ştiri NDTV.

Procesiunea funerară de la clubul sportiv la crematoriu, aflat la o distanţă de 7 kilometri, este programată să înceapă la ora locală 02:00 PM (08:30 GMT), se mai precizează în comunicat.

Sridevi a fost căsătorită cu producătorul Boney Kapoor şi este mama a două fete.

A debutat la vârsta de patru ani şi a jucat în peste 300 de filme de-a lungul a cinci decenii.

De-a lungul carierei de cinci decenii, a interpretat roluri în mai multe limbi vorbite pe teritoriul Indiei - tamilă, telugu, malayalam şi hindi - şi a câştigat numeroase premii printre care şi Padma Shri, una dintre cele mai importante distincţii civile acordate de guvernul indian.

Vedeta mai multor filme clasice bollywoodiene din anii '80 şi '90 precum ''Mr India'', ''Chandni'', ''ChaalBaaz'' sau ''Sadma'', Sridevi era recunoscută ca fiind una dintre superstarurile feminine indiene cu un mare succes la public.

Comentarii