Foto Arhiva

Bistriţa-Năsăud: Două angajate ale Spitalului de Urgenţă au fost reţinute pentru furt

Două dintre angajatele Spitalului de Urgenţă Bistriţa-Năsăud au fost reţinute pentru 24 de ore, într-un dosar de furt, cele două fiind suspecte că ar fi furat o sumă de aproximativ 12.000 de euro de la un pacient adus cu plăgi împuşcate la Urgenţe, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.04.2018 - 11:28

Conform Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, două dintre cele trei persoane ridicate marţi seara de poliţiştii bistriţeni, în cadrul unor percheziţii efectuate la Spitalul de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, au fost reţinute, în timpul nopţii de marţi spre miercuri, pentru 24 de ore, fiind cercetate într-un dosar de furt calificat.

Cele două femei sunt bănuite că ar fi sustras suma de aproape 12.000 de euro cu care un pacient împuşcat ar fi ajuns la spital în urmă cu aproape două săptămâni. Şi un brancardier a fost cercetat în acest caz.

“Este vorba despre două femei, una de 33 de ani şi alta de 29 de ani, care au fost reţinute pentru 24 de ore într-un dosar de furt calificat”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea.

Cele două femei erau angajate la spital, una pe post de îngrijitoare şi alta ca registrator.

Pacientul care a reclamat furtul a 12.000 de euro este din Republica Moldova, are 30 de ani, şi a ajuns, în urmă cu aproape două săptămâni, la spital, cu numeroase plăgi împuşcate la nivelul mâinilor, toracelui şi gâtului, după o dispută cu un conaţional, cei doi fiind bănuiţi că ar fi implicaţi în trafic de ţigări.

Bărbatul a fost găsit în 14 aprilie, abandonat pe un câmp din zona localităţii Cepari, Bistriţa-Năsăud, şi dus la spital unde a fost supus unor intervenţii chirurgicale, iar agresorul său a fost prins pe raza judeţului Maramureş,

Comentarii