7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSocialBistriţa-Năsăud: Fetița de patru ani, căutată în apele Someşului Mare a fost...

Bistriţa-Năsăud: Fetița de patru ani, căutată în apele Someşului Mare a fost găsită

UPDATE

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar, a declarat că fetiţa avea traumatisme puternice la cap şi torace.

”Din păcate, s-a declarat decesul fetiţei”, a spus Păcurar.

Fetiţa din Rodna a fost căutată, miercuri, de mai multe echipaje ale pompierilor militari, voluntari şi de jandarmi, după ce a căzut în apă în timp ce se afla cu o prietenă de-a ei, tot de patru ani, pe malul râului Someş. Copila a fugit acasă şi a anunţat că prietena ei a căzut în apă, trupul fetiţei fiind găsit în mai puţin de o oră.

Fetiţa din Rodna a fost căutată, miercuri, de mai multe echipaje ale pompierilor militari, voluntari şi de jandarmi, după ce a dispărut de acasă.

Căutările s-au desfăşurat pe cursul râului Someşul Mare.

 

 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, căutările sunt efectuate atât de către pompieri, cât şi de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Rodna.

În sprijin au venit şi jandarmii de la postul montan Rodna şi de la postul de jandarmi din oraşul Sângeorz-Băi.

Primarul comunei Rodna, Valentin Grapini, a precizat pentru Agerpres că minorul dispărut ar fi plecat de acasă spre un magazin din localitate, dar nu s-a mai întors.

Cele mai citite

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă