10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialBistriţa-Năsăud, control judiciar pentru poliţistul care a accidentat mortal un biciclist

Bistriţa-Năsăud, control judiciar pentru poliţistul care a accidentat mortal un biciclist

Poliţistul primise, sâmbătă dimineaţa, mandat de reţinere pentru 24 de ore.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa.

Bărbatul decedat avea 48 ani şi era din comuna Sânmihaiu de Câmpie. Acesta se deplasa pe DN 17, la ieşirea din municipiul Bistriţa spre localitatea componentă Viişoara, în momentul în care a fost accidentat de maşina care circula în spatele său, condusă de poliţist.

În urma impactului, victima a fost aruncată pe sensul opus, unde a fost lovită şi de o a doua maşină, la volanul căreia se afla un tânăr de 20 ani.

Echipajul de terapie intensivă mobilă care a intervenit la caz a fost nevoit să declare decesul biciclistului, leziunile suferite fiind incompatibile cu viaţa.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că poliţistul, aflat în timpul său liber, avea o alcoolemie peste limita legală.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit AGERPRES.

Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă