19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSocialBerevoiești: Stăpânii de sclavi, condamnați la ani grei de închisoare

Berevoiești: Stăpânii de sclavi, condamnați la ani grei de închisoare

Potrivit Jurnalului de Argeș, aceștia au fost condamnați și la plata unor daune în valoare de 160.000 de euro celor opt victime pe care le-au torturat și umilit.

Cea mai mare pedeapsă, de 18 ani și 10 luni de închisoare, a primit-o Costinel Bădală. Acesta este acuzat că a făcut trafic de persoane și de minori, dar și că a torturat doi minori, timp de mai multe luni.

Iată care au fost şi celelalte pedepse la închisoare cu executare: Traian Păun (fiul)-10 ani; Păun Petruţa Minuca-8 ani şi 6 luni; Florin Feraru-8 ani, 5 luni şi 10 zile; Feraru Ancuţa Mariana-5 ani şi 2 luni; Păun Traian (foto)-11 ani şi 6 luni. Condamnaţii nu au voie timp de cinci ani să ia legătura cu foştii sclavi sau cu familiile acestora.

La sfârșitul lunii ianuarie, alți șapte stăpâni de sclavi au fost condamnați la pedepse între 4 și 13 ani de închisoare cu executare și la plata a 20.000 de euro daune.

Iar în septembrie anul trecut, cinci dintre membrii grupului infracţional descoperit de către procurorii DIICOT la Berevoeşti, în judeţul Argeş, au fost condamnaţi definitiv pentru infracţiunea de trafic de persoane, aceştia primind pedepse cuprinse între trei ani şi cinci ani şi patru luni de detenţie.

Pe rol mai sunt încă două procese cu alţi 19 de stăpâni de sclavi judecaţi.

Cele mai citite

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Legea pentru prevenirea şi eliminarea violenţei şi hărţuirii la locul de muncă, promulgată de Klaus Iohannis

Legea iniţiată de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMSS) pentru ratificarea Convenţiei privind prevenirea şi eliminarea violenţei şi hărţuirii la locul de muncă a...

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...
Ultima oră
Pe aceeași temă