Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Bătrânii cu pensie socială minimă vor primi în plus bonuri de masă

Bătrânii de peste 75 de ani care trăiesc din pensia socială minimă garantată în valoare de 704 lei urmează să primească, în plus, bonuri de masă, a anunțat ministrul Muncii.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 16.07.2020 - 00:35

"Un mic sprijin pentru pensionarii cu vârsta de peste 75 de ani şi cu 704 lei la care mă tot gândesc. Aproximativ 130 milioane de euro pentru acest program finanţat din fonduri europene, fiecare persoană urmând să primească 180 lei/lună sub forma tichetelor electronice. Se vor folosi doar pentru achiziţionarea mâncării calde de la unităţile autorizate", a anunțat, miercuri, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, într-un mesaj postat pe Facebook.

Potrivit ministrului Muncii, Primăriile sunt cele care vor transmite tichetele de masă către pensionari și le vor da beneficiarilor informaţii cu privire la unităţile autorizate unde vor putea fi utilizate aceste vouchere.

Comentarii