8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialVIDEO Bătaie la protestul de la Cotroceni. Dragomir: "Prezența lui Bot și...

VIDEO Bătaie la protestul de la Cotroceni. Dragomir: “Prezența lui Bot și Sandy a fost o provocare”

UPDATE 16:00 “Într-un singur loc din ţară, aici, la Palatul Controceni, se pare că nu s-a auzit de portocalele de Ploieşti. Domnul Iohannis este într-o derută logică totală, lucru care este foarte grav pentru toată lumea, indiferent ce simpatii politice avem. Domnul Iohannis a spus că nu a ascultat probele audio, că nu a citit nici stenogramele, dar s-a pronunţat că este o încercare foarte jalnică a unor penali. Atunci de ce te exprimi, de unde ştii ce vorbeşti?”, a spus Pleşoianu.

La rândul său, fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a precizat că nu este vorba despre numărul de manifestanţi care ies în faţa Palatului Controceni, ci despre mesajul pe care aceştia doresc să-l transmită.

El a spus că ”fiecare om are dreptul la o judecată corectă” şi a apreciat că ”abuzurile trebuie să înceteze”.

Mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi sunt la faţa lolcului.

La protest a ajuns și Ingrid Mocanu.

Avocata Laura Vicol e și ea la protest.

Aproximativ 100 de oameni protestează în fața Palatului Cotroceni. ”Jos Iohannis!”, scandează oamenii.

UPDATE 15:50 La protest a apărut și prezent si celebrul Sandy, protestatarul care a lovit în urmă cu câteva luni un bătran în fața Guvernului. 

Inițiatorul mitingului, fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, a declarat că prezența lui Mălin Bot și a protestatarului bătăuș Sandy s-a vrut o provocare.

“Ne așteptam să existe acestă povocare, numai că noi față de acești domni care au încercat să provoace avem următoarele lucruri: nu avem nici banii lor, nu avem nici rețeaua și bazele de date pe care le au în mediul online, nu avem nici sprijinul serviciilor de informații, nu avem nici tot acest aranjament al #Rezist care știe să facă și să dreagă”, a spus Daniel Dragomir.

 “A venit democratul Bot, care când protestează cineva pentru ce nu îi convine, vine și el. E un protest cu portocale, cu portocale adevărate. Am adus o portocală de Tenerife. Dacă era și Klaus Iohannis aici, îi dădeam și lui. Îi cer să nu mai facă declarații consideraându-ne pe toți niște proști, nu suntem toți un popor de proști. Să nu mai zică românii mei, pentru noi nu suntem românii lui, eu nu mă consider românul lui. Facem chetă să stea în Tenerife.”, a spus Liviu Pleșoianu.

S-a lăsat cu bătaie la protestul de la Palatul Cotroceni! Deputatul Liviu Pleșoianu, de la PSD, participă, alături de mai mulți bucureșteni, la un protest. Acolo și-a făcut apariția și Mălin Bot. Acesta a fost huiduit de protestatari, care le-au cerut jandarmilor să îl îndepărteze. Bot nu a vrut să plece și s-a ajuns la îmbrânceli. Unul dintre manifestanți i-a dat cu pumnul în mână. Jandarmii încearcă să îl ducă pe Bot la dubă, dar acesta refuză.

”Acesta e un protest ilegal, neautorizat. Aplicați legea!”, le-a spus Bot jandarmilor. ”Bă, derbedeule, pleacă, bă!”, strigă oamenii.

Azi, la ora 15.00, voi consuma portocale pe dealul Cotroceni. Portocale sanatoase, nu de Ploiesti…Eu merg acolo pe ‘persoană fizică’, ca să spun așa, pentru că acum două zile am constat că într-un mod foarte bizar singurul loc din această țară unde nu s-a aflat cât de toxice sunt ‘portocalele de Ploiești’, cât de dăunătoare sănătății democrației noatre sunt ‘portocalele de Ploiești’, este dealul Cotroceni. E foarte bizar acest lucru, pentru că în rest în toată țara s-a aflat.”, e mesajul lui Pleșoianu pentru cei care vor să îl însoțească.

Alături de Pleșoianu, un alt contestatar al șefei DNA, Daniel Dragomir, fostul ofițer SRI, a anunțat că va fi prezent.

”La ora 15, astazi, va asteptam la portocale.La palatul Cotroceni, Initiativa Romania 3.0 da un prim semnal ca nu se mai poate asa. Ca libertatea romanilor e mai presus de orice.Ne vedem acolo, vine si Liviu Plesoianu si multi alti oameni din initiativa.”, e mesajul lui Dragomir.

Cele mai citite

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă