Bărbat din Vrancea, prins de jandarmi după ce a fugit din Centrul de Carantină Galați!

Un bărbat de 31 de ani din judeţul Vrancea a fost prins de jandarmi după ce a vrut să fugă dintr-un centrul de carantină din judeţul Galaţi, el sărind pe geamul camerei în curtea unei proprietăţi aflate lângă centrul de carantinare. Bărbatul se afla în carantină de patru zile, du

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 10.04.2020 - 10:18

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Galaţi, joi, 9 aprilie, în jurul orei 22:20, jandarmii aflaţi în misiune de ordine publică în zona unui centru de carantină de pe teritoriul judeţului Galaţi au auzit zgomote venind din curtea interioară a proprietăţii situate în vecinătatea centrului.

“Ajunşi la locul de unde venea zgomotul, jandarmii au observat un bărbat care se afla lângă gardul proprietăţii. Întrebat despre ce face acolo, bărbatul le-a spus oamenilor legii că este proprietatea lui şi a ieşit să se plimbe prin curte. În momentul legitimării, jandarmii au stabilit că persoana în cauză are domiciliul în judeţul Vrancea, nu la imobilul la care a fost identificat. Totodată, s-a stabilit faptul că bărbatul a fost introdus în carantină instituţionalizată în urmă cu patru zile”, se arată în comunicatul IJJ Galaţi.

În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că bărbatul a ieşit afară din centru, pe geamul camerei, după care a sărit gardul ce delimitează cele două proprietăţi, cu intenţia de a se deplasa spre domiciliu. Proprietarii imobilului vecin nu se aflau acasă.
Jandarmii au întocmit bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor şi l-au reintrodus în centru, pentru o nouă perioadă de 14 zile, iar toate cheltuielile ce privesc cazarea şi masa vor fi suportate de către bărbat.

Comentarii