Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Baletul 'Prinţ şi cerşetor', în premieră la Opera Comică pentru Copii

Baletul "Prinţ şi cerşetor", în regia şi coregrafia lui Cătălin Caracaş, cu un libret de Oleg Danovski şi Ionel Hristea, după celebrul roman al lui Mark Twain, va fi prezentat în premieră vineri, sâmbătă şi duminică, la Sala Mare a Operei Comice pentru Copii.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.11.2018 - 10:05

" 'Prinţ şi cerşetor' este o frumoasă poveste despre curiozitate, prietenie şi curaj - toate trăsături atât de specifice copilăriei. Iar când 'povestitorii' sunt chiar doi copii, acţiunea este şi mai interesantă! Şi Prinţul, şi Cerşetorul vin în faţa noastră cu dorinţa de a ne împărtăşi ceea ce ştiu ei mai bine: bucuria de a schimba viaţa cuiva - în cazul Prinţului - respectiv demnitatea cu care primeşte şansa oferită - în cazul Cerşetorului. Toate acestea se întâmplă pe scena Operei Comice pentru Copii, într-un balet spectaculos şi jucăuş, care captează atenţia tuturor iubitorilor de dans. Muzica veselă, coregrafia antrenantă şi scenografia deosebită ne poartă pe tărâmul unde visurile se împlinesc, într-unul dintre cele mai iubite balete româneşti", a spus Felicia Filip, directorul general al Operei Comice pentru Copii, potrivit unui comunicat transmis de Agerpres.

Regizorul Cătălin Caracaş a precizat că ''toate spectacolele au ceva aparte, toate pornesc de la punctul 0 şi cresc asemenea unui copil''. '' Iar la deschiderea cortinei te desparţi de copilul pe care l-ai crescut timp de zeci de ore în sala de repetiţii şi mai apoi pe scenă, ca să îl laşi să-şi trăiască viaţa, iar spectatorul să plece cu el în suflet", a afirmat regizorul spectacolului "Prinţ şi cerşetor".

Comentarii

loading...