20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSocialAveti un deces in familie? Iata de ce sa apelati la o...

Aveti un deces in familie? Iata de ce sa apelati la o firma de servicii funerare din sectorul 5!

Locuiti in sectorul 5 al Capitalei si ati avut parte de o tragedie in familie sau printre prietenii apropiati? In acest caz, oricat v-ar fi de greu, primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa apelati la o firmă de pompe funebre.

Desi in momentele respective ati putea fi cuprinsi de panica sau de tristete, este important sa va pastrati calmul si luciditatea. Cu cat contactati mai repede profesionistii in domeniu, cu atat rudele sau apropiatii celui decedat se pot concentra pe propriile sentimente si pe luarea unui ramas bun asa cum se cuvine.

In continuare, va vom explica de ce este o decizie mult mai inteleapta sa apelati la o firma de servicii funerare sector 5 si nu la una care acopera intreg teritoriul Bucurestiului. In primul rand, trebuie sa explicam foarte clar care este distinctia dintre cele doua.

Pentru exemplificare, vom folosi cazul Casei Bucur, care isi desfasoara activitatea in intreaga Capitala si in judetul Ilfov, insa aceasta este defalcata pe sectoare. Motivele sunt lesne de inteles.

In primul rand, este vorba despre marimea Bucurestiului si traficul de obicei foarte aglomerat. O casa de servicii funerare din sectorul 5, care are de gestionat doar cartierele 13 Septembrie, Panduri, Cotroceni, Giurgiului, Ferentari, Rahova si Ghencea, va raspunde mult mai repede si mai prompt solicitarilor. 

Explicatia este simpla: atat aria de actiune, cat si numarul cazurilor este mai mic decat in situatia in care ar fi avut de gestionat toate decesele din Capitala.

In al doilea rand, o firma de servicii funerare din sectorul 5 cunoaste mult mai bine si pastreaza o legatura mult mai stransa atat cu bisericile si cimitirele din zona, cat mai ales cu autoritatile competente. 

Acest lucru este esential pentru reducerea birocratiei si eliberarea mai rapida a tuturor actelor, certificatelor si avizelor necesare pentru organizarea inmormantarii (ajutorul de inmormantare/deces, eliberarea certificatului de deces etc). 

Firma isi desfasoara activitatea non-stop!

In plus, nu trebuie neglijate nici produsele pe care o firma de servicii funerare din sectorul 5 trebuie sa vi le puna la dispozitie pentru ceremonia de adio: pachetele pentru pomana si parastas, coroanele si jerbele, monumentele funerare etc.

Acestea vor fi mult mai usor de achizitionat si transportat daca distantele parcurse sunt mai reduse, iar relatiile de colaborare sunt mai stranse.

Nu in ultimul rand, inainte de a alege firma de servicii funerare din sectorul 5 care se va ocupa de evenimentul funest, trebuie sa tineti cont de un detaliu crucial. Mai exact, ne referim la insusirea acesteia de a avea un program non-stop.

Casa Bucur va sta la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile din 7, intrucat moartea poate “lovi” la orice ora, fara a tine cont de nimeni si de nimic. Practic, faptul ca o firma de pompe funebre alege sa isi desfasoare programul fara intrerupere reprezinta o dovada de respect fata de clientii sai, dar si fata de memoria celor plecati dintre noi.

Articol creat de iAgency.ro

 

Cele mai citite

Renunțarea la sobele cu lemne, inepții. “Cu ce să ne încălzim? Curent electric? Ăla pe care am ajuns să îl importăm la prețuri astronomice?”,...

Partidul S.O.S al Dianei Șoșoacă susține că românii nu se pot încălzi cu "curentul electric importat la prețuri astronomice", ci este nevoie de sobele...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...
Ultima oră
Pe aceeași temă