Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Avem peste 9000 de pensii de serviciu. Cele mai mari le au magistrații

Numărul de beneficiari de pensii de serviciu din România este de 9.528 de persoane, dintre care aproape jumătate sunt foști magistrați.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

18.06.2020 - 19:41

Numărul de beneficiari de pensii de serviciu era, la finele lunii mai 2020, de 9.528 de persoane, indică date provenite de la Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP).

Cei mai mulţi, respectiv 4.088 de pensionari, erau beneficiari ai Legii 303/2004 privind statutul procurorilor şi judecătorilor, în cazul acestora înregistrându-se şi cea mai mare pensie medie, respectiv 19.039 de lei.

Cea mai mare pensie din România este a unui fost magistrat, care a deținut și funcția de director de penitenciar.

Comentarii