Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aurelian Pevelescu, atac dur la adresa studenților de la Facultatea de Drept de la Iași

"Va vine sa credeti? Niste studenti de la Facultatea de Drept din Iasi, l-au luat la tocat pe Rectorul lor, Tudorel Toader: CA NU STIE DREPT!", scrie Aurelian Pavelescu pe pagina personală de Facebook.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.02.2018 - 17:46

Va vine sa credeti? Niste studenti de la Facultatea de Drept din Iasi, l-au luat la tocat pe Rectorul lor, Tudorel Toader: CA NU STIE DREPT!

Va dati seama pana unde a ajuns #rezist? Exact ca in anii 50, cand "studentii cu origine sanatoasa", de fapt politrucii analfabeti ai comunistilor - care invadasera Universitatile, I-AU CALCAT IN PICIOARE, PANA LA ASASINAT, PE PROFESORII RESPECTABILI DE ALTADATA! Acesti comunistoizi, la fel cu nazistii - care au epurat Universitatile germane de profesorimea care n-a aderat la zvastica -, sunt astazi in mijlocul nostru! Nu ne vine sa credem! Nici atunci, in anii 30 sau anii 50 o mare parte din societate n-a crezut, asa incat aceia au proliferat, pana au preluat intregul control. Mai tarziu, a fost prea tarziu!

Aceasta contestare obraznica, directa, fara nicio rezerva, in loc de argumente cu lozinci din arsenalul urii si violentei, ESTE DE O GRAVITATE URIASA! Mai grav chiar decat banditismele lui Negulescu - Portocala: daca Portocala va fi prins, si a fost prins, el se va duce probabil la puscarie. Ei, bine, pentru acesti mutanti, care au legitimatii de studenti, in numele libertatii pot zice si face orice! Chiar orice?", își încheie postarea Aurelian Pavelescu.

Comentarii

loading...