7.2 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSocialASE organizează în august Şcoala Internaţională de Vară

ASE organizează în august Şcoala Internaţională de Vară

Potrivit unui comunicat al ASE, aplicaţii pot fi depuse până pe 8 iulie.

“Oportunitatea li se adresează studenţilor de la toate ciclurile de învăţământ (licenţă, masterat şi doctorat), putând astfel să devină parte a Şcolii Internaţionale de Vară Bucharest Summer University. Participarea este fie în mod gratuit, prin intermediul unei burse alocate, pe baza unui eseu trimis, fie printr-o plată parţială sau totală”, se arată în comunicat.

Ajunsă la cea de-a 14-a ediţie, Şcoala de vară Bucharest Summer University vine cu o temă de actualitate şi extrem de interesantă: “Cultural Heritage: fostering Community Spirit and Sustainable Development” şi îşi propune să promoveze în rândul celor 55 de participanţi din peste 30 de ţări schimbul de idei şi uniformizarea conceptelor de bază din domeniul economic şi nu numai.

Totodată, Şcoala de vară Bucharest Summer University oferă participanţilor săi din ţară şi din străinătate o perspectiva asupra oportunităţilor şi provocărilor din lumea afacerilor şi a managementului de la nivel internaţional, pregătind studenţii pentru iniţiativa unui aport unic în acest domeniu.

Pe lângă activităţile academice, participanţii au oportunitatea de a îşi face noi prieteni internaţionali, se vor bucura de o serie de excursii atât în Bucureşti, cât şi prin ţară, seri şi petreceri tematice, cursuri interactive şi, mai ales, vor avea parte de o experienţă creativă, unică şi plină de satisfacţii.

Programul complet al activităţilor din vară poate fi vizualizat pe site-ul www.bsu.ase.ro, secţiunea Program.

Accesând această opţiune, vizitatorii pot realiza un tur virtual al locaţiilor şi activităţilor pregătite, aflând astfel mai multe detalii despre modul cum îşi vor petrece timpul în această vară.

Cele mai citite

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă