Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Armata angajează aproape 2000 de soldați

Ministerul Apărării Naționale (MApN) scoate la concurs, în anul 2019, 1585 de locuri de soldat și de gradat profesionist.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 28.05.2019 - 18:55

Potrivit unui anunț postat pe internet, marți, de MApN, această instituție scoate la concurs 1585 de locuri pentru seria de formare, din anul 2019, a soldaților și gradaților profesioniști.

Lista funcțiilor pentru care se organizează concurs, precum și criteriile specifice de recrutare și selecție pentru fiecare armă, serviciu sau specialitate militară pot fi consultate la sediile birourilor de informare-recrutare din cadrul centrelor militare zonale, județene sau de sector.

Candidații la cursurile de soldat sau gradat profesionist organizate de MApN nu sunt obligați să dețină o diplomă de bacalaureat.

Activitatea de recrutare începe la data de 29 mai iar ultima zi de depunere a documentelor este 3 iulie 2019.

Candidații declarați admiși se vor prezenta la centrele de instruire la data de 26 august 2019 (în cazul celor fără stagiu militar), respectiv 4 noiembrie 2019 (în cazul celor care au satisfăcut stagiul militar).

Comentarii