Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Arad: Probleme în funcţionarea sistemului informatic al vămilor de interior

Procesarea datelor în vămile de interior pentru activitatea de tranzit este efectuată manual miercuri, la primele ore de program, din cauza unor probleme de funcţionare apărute la sistemul informatic, însă activitatea vămii nu este afectată, potrivit Agerpres.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.05.2018 - 12:14

"Se lucrează în procedură alternativă pentru operaţiunile de tranzit şi nu sunt probleme. Datele se introduc manual. Când sistemul informatic va reporni, datele procesate manual vor fi introduse în sistem", a explicat şeful Biroului Vamal de Interior Arad, Aurel Mateuţ, menţionând că situaţia este valabilă pentru mai multe vămi de interior din ţară.

Aurel Mateuţ a precizat că nu sunt semnalate întârzieri cauzate de acest incident, deoarece este vorba doar despre transporturile aflate în tranzit, fără importuri sau exporturi, urmând ca lucrurile să fie remediate în cel mai scurt timp.

Comentarii

loading...