Foto Arhiva

Arad: Copil de 13 ani, abuzat sexual de un alt băiat, într-o clădire părăsită

Un copil de 13 ani a fost violat de un băiat de aceeaşi vârstă, într-o clădire părăsită din localitatea Pecica, din judeţul Arad, iar alţi doi minori au privit întreaga scenă, a transmis Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.03.2018 - 15:22

Incidentul s-a petrecut, luni seara, într-o clădire părăsită ,în localitatea Pecica, din judeţul Arad. Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, un băiat de 13 a fost abuzat sexual de un minor de aceeaşi vârstă, în timp ce alţi doi copii priveau scena. Băiatul a fost supus la relaţii sexuale orale şi anale de către agresor. Minorul a povestit cele întâmplate familiei, care i-a sesizat pe poliţişti.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii din Pecica fac cercetări în acest caz, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

“S-a dat număr unic la dosar aseară (n.r. luni), dosarul este la Poliţia Pecica în cercetări şi este în fază incipientă. Cert este că toţi implicaţi în incident sunt minori”, a declarat, marţi, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, procurorul Antoanella Ianotă.

Comentarii