Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aproape 150 de amenzi pentru încălcarea regurilor de combatere a pandemiei, în ultimele 24 de ore

Poliţiştii şi jandarmii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 148 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 138.820 de lei ca urmare a încălcării prevederilor Legii privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea pandemiei, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Share

Rl online 0 comentarii

01.06.2020 - 15:20

Potrivit sursei citate, prin structurile abilitate ale Poliţiei, au fost constatate, duminică, două infracţiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 Cod penal.

Totodată, duminică, 55 de persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu sau a carantinei au fost introduse în carantină instituţionalizată pentru 14 zile sau a fost dispusă măsura carantinării instituţionalizate pentru o nouă perioadă de 14 zile. 

Comentarii

loading...