Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Aproape 10 milioane de copii din lume ar putea să nu mai revină niciodată la şcoală după pandemie

Un număr de până la aproape 10 milioane de copii din lumea întreagă ar putea să nu mai revină niciodată la şcoală după perioada de izolare impusă de pandemie, avertizează ONG-ul "Salvaţi Copiii".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.07.2020 - 18:16

''Pentru prima dată în istoria omenirii, o întreagă generaţie de copii şi-a văzut întregul traseu şcolar bulversat'', subliniază raportul prezentat de organizația "Salvaţi Copiii".

Potrivit acestui raport, înaintea declanşării pandemiei, 258 de milioane de copii şi tineri se aflau deja în afara sistemului educaţional, iar ulterior, până la 1,6 miliarde de elevi și de tineri au fost împiedicați să mai meargă la cursuri din cauza pandemiei.

Comentarii