13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialApariţie unică a lui Sean Penn la TV: A fumat în direct,...

Apariţie unică a lui Sean Penn la TV: A fumat în direct, fiind sub influenţa unor medicamente

Actorul a fost invitat în ediţia de luni a emisiunii “Late Show with Stephen Colbert”, de pe postul de televiziune CBS, şi, în timp ce era intervievat de gazda show-ului, a fumat două ţigarete. De asemenea, a mărturisit că, înainte de a veni în emisiune, a luat nişte somnifere, Ambien.

“Sunt bine”, a spus la început Sean Penn. “Am moştenit puţin din efectele Ambien, pe care l-am luat ca să dorm un pic după o noapte albă”, a continuat Sean Penn.

Colbert l-a întrebat pe invitatul său dacă încă resimte efectele medicamentului, iar Penn a spus: “Puţin”.

Ulterior, Colbert i-a sugerat lui Penn să nu mai fumeze, spunându-i că lumea şi-l doreşte în preajmă cât mai mult timp şi că acest obicei îi este nociv.

Penn a glumit atunci, spunând că aceasta este treaba oncologilor.

Comportamentul său bizar a generat un val de reacţii pe platforma online Twitter, unii spunând că nu au mai văzut oameni care fumează la TV de mulţi ani, alţii vorbind despre aspectul lipsit de energie al actorului.

La sfârşitul săptămânii trecute, invitat într-un matinal al postului CBS, Sean Penn, în vârstă de 57 de ani, a cărui carieră se întinde pe o perioadă de aproximativ patru decenii, a declarat că nu îi mai place să se afle în faţa camerelor de filmat.

“Cred că este adevărat, de o bună perioadă de timp”, a declarat Penn. “Poate fi grozav când lucrezi cu actori sau regizori sau scenarişti buni, ca exerciţiu”, a mai spus Penn. “Dar nu mai sunt îndrăgostit de asta (de meseria de actor, n.r.)”, a completat acesta.

Penn şi-a găsit plăcerea în alte proiecte, de la activismul politic la acţiunile caritabile desfăşurate în Haiti şi redactarea unei cărţi, intitulată “Bob Honey Who Just Do Stuff” şi care a fost publicată la editura Simon & Schuster.

“Ştii, unii vor cumpăra această carte, alţii nu o vor cumpăra. Unora, cred, le va plăcea, alţii o vor urî. Şi asta este cu adevărat ceea ce vreau să se spună despre mine”, a completat actorul.

Sean Penn are în spate o lungă carieră şi a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul “Mystic River”, în 2004. Penn a debutat, de asemenea, ca regizor, în 2007, cu drama “Into the Wild”, foarte apreciată de critici. Starul hollywoodian a câştigat un al doilea premiu Oscar din carieră, în 2009, pentru interpretarea memorabilă a politicianului Harvey Milk, care a militat pentru drepturile homosexualilor, din filmul “Milk – Preţul curajului”.

Sean Penn a mai jucat în “Pomul vieţii/ The Tree of Life”, de Terrence Malick, şi thrillerul politic “Ţintă legitimă/ Fair Game”, o adaptare de Doug Liman a memoriilor scrise de Valerie Plame. Printre cele mai recente filme ale sale se numără “Elita gangsterilor/ Gangster Squad”(2013) şi “The Gunman. Pe viaţă şi pe moarte/ The Gunman” (2015).

Sean Penn s-a implicat în ultimii ani în numeroase acţiuni umanitare şi cauze sociale, sprijinind eforturile de reconstrucţie a oraşului New Orleans, devastat de uraganul Katrina în 2005, şi taberele de refugiaţi din Haiti, după devastatorul seism din ianuarie 2010. Starul american este renumit, de asemenea, pentru simpatia manifestată faţă de o serie de lideri politici controversaţi, precum Evo Morales, Hugo Chavez şi Fidel Castro.

Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă