5.2 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSocialAnunțul imobiliar, poarta către succes în demersul vânzării sau a cumpărării de...

Anunțul imobiliar, poarta către succes în demersul vânzării sau a cumpărării de imobile (P)

Îți faci o statistică proprie, te orientezi după cereri și alte oferte, gândindu-te unde te încadrezi tu cu ceea ce ai de oferit sau dacă găsești răspunsuri pentru nevoile tale. Anunțurile sunt de fapt prima interacțiune pe care o au cei interesați de domeniu, cu cei de partea cealaltă a baricadei.

Un punct comun între vânzător și cumpărător, anunțul imobiliar trebuie să fie unul atractiv din start. Sunt reguli care trebuie întrunite. Poate că oferi ceva foarte bun, la un preț de invidiat, însă dacă lumea nu știe despre asta poți sta pe banca inactivitatii mult și bine. Contează și în ce manieră se prezintă totul pentru că ,din nou, unele detalii fac cu adevărat diferența în ce privește luarea deciziilor.

Cert este că ceea ce ține de anunturi imobiliare nu este doar o vorba aruncată, ci un mic rezumat și o oferta. Iată cum să ajungi mai rapid și eficient la ce te interesează, pe baza anunțurilor.

Dacă doriți să vindeți

Anunțul trebuie să fie complet, asta înseamnă nu numai ceea ce ține de text, însă și cu imagini relevante. Trebuie să iasă în evidență ce are în plus imobilul deținut, față de celelalte pe piață, poate la același preț. Așadar, de mare interes va fi să se menționeze zona/cartierul, tipul de imobil, adică numărul de camere, suprafața, etajul, dacă are sau nu balcon și ce compartimentare implică.

Prețul este relevant și nu ar trebui ascuns. Starea apartamentului este de asemenea foarte importantă. Nu încercați să induceti în eroare, pentru că la mijloc va sta dezamăgirea celui ce caută. Spre exemplu, după o aparentă oferta găsită, cel interesat sună, cere detalii, se va prezența la fața locului și când va descoperi anumite detalii omise, va pleca mai dezamăgit ca niciodată. Ar putea chiar să vă acuze de neseriozitate și să va facă o reclamă negativă, de care cu greu veți putea scăpa. Asta este timp pierdut pentru toată lumea. Așadar, nu ascundeți prețul căci nu este nimic de câștigat din asta. De fapt, chiar vă poate ajuta să ajungeți în top și să vă aveți mai mulți potențiali cumpărători.

Se poate de asemenea să se menționeze în anunț și anul de construcție a blocului sau cât de îmbunătățit este.

Dacă sunteți un posibil cumpărător

Desigur că se vor cerceta imobilele în cele mai mici detalii. O investiție de acest gen trebuie să merite. Așadar, un prim sfat se referă la decizia clară despre ce tip de intenție este la mijloc: un apartament mai vechi, care necesită investiții ulterioare, sau unul nou, la cheie. Un cumpărător trebuie să știe din start ce aspecte are în vedere ca fiind primordiale și la ce capitole este flexibil.

Un anunț detaliat este cel luat în vizor. Atenție la formulări, la detalii. Selecția va fi cu atât mai ușoară dacă știți către ce prețuri să vă raportați. Cu alte cuvinte, trebuie să existe un fond de cunoștințe despre practica prețurilor pe zone, în funcție de orașul ales.

Pentru cei interesați de oferte, fie că sunt de partea cumpărătorilor sau a vânzătorilor, portalul de anunțuri Compari Imobiliare poate fi o sursă de încredere. Aici ambele categorii de persoane interesate de anunțurile imobiliare, vor descoperi anunțuri variate, pentru întreaga țară, actualizate. Compari Imobiliare va deveni o unealtă de folos pentru interesul imobiliar avut în vedere!

Cele mai citite

Ciucă și Ciolacu le prezintă filialelor din București candidatul unic. Cel mai probabil este Cîrstoiu. Se așteaptă reacția Gabrielei Firea

Liderii PNL și PSD, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, se întâlnesc, marți dimineață, cu liderii filialelor din București ale ambelor partide, pentru a le...

ICCJ discută contestația asupra deciziei BEC privind Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) discută, în ziua de 19 martie 2024, contestația asupra deciziei prin care Biroul Electoral Central (BEC) a...

Ciucă și Ciolacu le prezintă filialelor din București candidatul unic. Cel mai probabil este Cîrstoiu. Se așteaptă reacția Gabrielei Firea

Liderii PNL și PSD, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, se întâlnesc, marți dimineață, cu liderii filialelor din București ale ambelor partide, pentru a le...
Ultima oră
Pe aceeași temă