Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Anul acesta, Biserica Neagră din Brașov nu va mai găzdui concertele tradiționale de Crăciun

Tradiţionalele concerte susţinute de Crăciun şi Anul Nou la Biserica Neagră vor fi întrerupte în acest an din cauza frigului din interiorul obiectivului turistic, informează un comunicat de presă transmis vineri AGERPRES.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.12.2017 - 20:05

"Frigul resimţit în interiorul lăcaşului de cult, datorat defecţiunii centralei termice, reprezintă principalul motiv pentru care comunitatea Bisericii Negre a fost nevoită să anuleze concertele cu care vizitatorii au fost obişnuiţi în fiecare an. Întrucât regândirea unui nou sistem de încălzire constituie un proiect de amploare, punerea în funcţiune a centralei termice nu a putut fi realizată. Concertele de iarnă din Biserica Neagră vor fi reluate cât de curând posibil", se arată în documentul citat.

În fiecare an, Biserica Evanghelică C.A din România-Parohia Braşov organiza înainte cu câteva zile de Crăciun mai multe concerte în Biserica Neagră. Trecerea dintre ani era marcată în lăcaşul de cult prin concertul "La cumpăna dintre ani", care se organiza în ziua de 31 decembrie

Comentarii

loading...