Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Angajaţii Penitenciarului Poarta Albă nu au apă curentă, toalete și stau în ture câte 12 ore

Constanţa: Angajaţii Penitenciarului Poarta Albă acuză condiţiile proaste de muncă şi cer ministrului Justiţiei să intervină.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 15.05.2018 - 10:54

Angajaţii Penitenciarului Constanţa - Poarta Albă acuză condiţiile proaste de muncă şi solicită ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să intervină pentru îmbunătăţirea situaţiei din unitatea de detenţie.

Printr-o scrisoare deschisă înaintată lui Toader, Sindicatul Naţional SINPEN2016 de la Poarta Albă susţine că agenţii de serviciu nu sunt schimbaţi din posturi pe durata a 12-13 ore.

"La nivelul Penitenciarului Constanţa - Poarta Albă există nemulţumiri ale personalului în ceea ce priveşte lipsa condiţiilor de muncă, existând frecvent situaţii în care agenţii din sectorul operativ nu sunt schimbaţi din posturi pe durata a 12-13 ore de serviciu, posturile de pază nu sunt dotate cu sisteme de climatizare, nu există sursă de apă curentă şi nici toalete ecologice", se arată în scrisoarea deschisă înaintată ministrului Justiţiei.

Sindicaliştii acuză, de asemenea, scăderea dramatică a fondurilor alocate pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă din penitenciare.

Aceştia îl invită pe Tudorel Toader la Constanţa, pentru a purta un dialog pe problemele salariaţilor din sistemul penitenciar, se mai menţionează în scrisoare.

Comentarii