Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Andrei Gheorghe putea fi salvat? Medicii i-au recomandat o intervenție chirurgicală

Potrivit primelor investigații, moartea lui Andrei Gheorghe ar fi survenit din pricina problemelor cu inima pe care le avea realizatorul radio-TV.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.03.2018 - 11:15

Andrei Gheorghe era luat în evidență ca fiind cardiac, primea tratament medicamentos pentru afecțiunile sale, iar medicii luau în calcul inclusiv o intervenție chirurgicală în ceea ce îl privea, susțin surse apropiate de regretatul realizator radio-TV. Andrei Gheorghe nu a dezvăluit niciodată că suferea de inimă.

Pe trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe nu au fost găsite urme de violență, ne-au informat surse din cadrul anchetei. După ce a fost deschis un dosar de moarte suspectă, polițiștii sosiți la vila din Voluntari a realizatorului radio-TV l-au audiat numai pe îngrijitorul casei, nefiind nevoie de alte audieri. Rezultatele toxicologice vor mai întârzia, însă curând vom afla și cauza exactă a morții lui Andrei Gheorghe.

Surse apropiate de fostul realizator radio-TV ne-au dezvăluit că medicii îi recomandaseră lui Andrei Gheorghe un regim strict de viață. Doctorii se gândeau chiar să-l opereze pe Andrei Gheorghe. Prietenii jurnalistului susțin că, din pricina problemelor cu inima pe care le avea, realizatorul radio-TV luase decizia radicală să renunțe la țigări și alcool. În special renunțarea la țigări a fost cea mai grea, având în vedere că celebrul jurnalist putea fi văzut des cu țigara în gură. Chiar multe dintre pozele care există pe internet cu Andrei Gheorghe îl înfățișează pe acesta fumând.

Cei care l-au cunoscut pe Andrei Gheorghe au vorbit despre modul intens în care a trăit regretatul realizator radio-TV. „A fost un om extraordinar, a trăit intens, s-a stins foarte repede. Nu ai fi zis că e un om bolnav, nici de el, nici de Radu Anton Roman, care s-a prăpădit la 57 de ani. Sunt oameni de genul ăsta, oameni fabuloși, care trăiesc foarte intens și se consumă repede”, a spus Busu despre Andrei Gheorghe în emisiunea „La Măruță”.

Comentarii

loading...