25.2 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSocialAnchetă la Spitalul Floreasca, după ce un bărbat a zăcut câteva ore...

Anchetă la Spitalul Floreasca, după ce un bărbat a zăcut câteva ore în fața spitalului

La Spitalul de Urgență Floreasca din București se face, duminică, o anchetă internă, după ce un bărbat de 41 de ani a zăcut în stradă, în fața spitalului, fără ca vreun cadru medical să-i acorde ajutor.â

Scandalul a izbucnit după ce imagini filmate cu bărbatul căzut pe stradă au fost postate pe internet.

În replică, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Floreasca susține că bărbatul a ajuns la spital cu o ambulanță, după ce consumase băuturi alcoolice, și că la spital a refuzat să fie tratat și s-a comportat agresiv cu angajații spitalului. În final, pacientul ar fi ieșit din spital și a continuat să consume alcool, până ce a venit Poliția.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă