Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Amenzi de peste 5.000 de lei la călătorii de pe ruta feroviară Craiova - Roșiori Nord - București

Un număr de 514 persoane au fost depistate de polițiști într-o singură zi călătorind cu trenurile pe ruta Craiova - Roșiori Nord - București.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.02.2018 - 19:27

Potrivit IPJ Dolj, cele 514 persoane au fost descoperite de politisti din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Craiova - Biroul Siguranta Publica si Protectia Calatorilor si de la Biroul Judetean de Politie Transporturi Teleorman, cu sprijinul unor inspectori de specialitate din cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori Craiova, potrivit Agerpres.

Actiunea a fost desfasurata joi pe linia prevenirii si combaterii calatoriei frauduloase in trenurile de calatori care circula pe ruta Craiova - Rosiori Nord - Bucuresti, ocazie cu care au fost verificate 12 trenuri.

Celor 514 persoane li s-au emis bilete de taxare in tren in valoare totala de 5.133 lei. De asemenea, politistii s-au sesizat si cu privire la savarsirea a doua infractiuni de inselaciune, in cazul unor persoane care au folosit autorizatii de calatorie tip CFR ce nu le apartineau, si au aplicat trei sanctiuni contraventionale cu amenzi in valoare de 300 de lei.

Comentarii