Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Alba: Anchetă în cazul unui profesor care ar fi făcut comentarii cu tentă sexuală la adresa elevelor

Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Alba au început o anchetă în cazul unui profesor de la Şcoala Gimnazială ”Vasile Goldiş” din Alba Iulia, suspectat de comportament neadecvat faţă de elevele sale, a transmis Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.03.2018 - 14:07

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Alba au declarat, vineri, corespondentului Mediafax, că poliţiştii au înregistrat un dosar penal pentru corupere sexuală în cazul unui profesor de la Şcoala Gimnazială ”Vasile Goldiş” din Alba Iulia, mai multe persoane fiind audiate.

În acest caz, părinţi ai elevelor au sesizat conducerii şcolii comportamente indecente ale unui profesor.

Profesorul este suspectat că ar fi avut un comportament neadecvat şi ar fi făcut comentarii şi gesturi nepotrivite la adresa elevelor, cu vârste sub 13 ani.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba au declarat, că au început o anchetă după ce au primit sesizări de la conducerea şcolii.

”S-a constituit o comisie la nivel de inspectorat care să supravegheze desfăşurarea procedurilor legale în speţa de faţă. S-a solicitat implicarea organelor de cercetare penală şi a Direcţiei pentru Protecţia Copilului Alba. Conducerea ISJ Alba condamnă categoric posibilitatea comiterii unor astfel de fapte, iar în cazul în care se va stabili vinovăţia vreunui cadru didactic se va respecta legea, care va duce până la desfacerea contractului de muncă, pe lângă răspunderea penala a vinovatului”, arată ISJ Alba.

Reprezentanţii conducerii şcolii nu au putut fi contactaţi până la această oră.

Comentarii