Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Alba: 11.000 de EURO din banii publici, aruncați pentru postări pe facebook și instagram

Consiliul Judeţean Alba este protagonistul unei controverse de proporţii, după ce presa din Alba a sesizat faptul că instituţia a alocat o sumă consistentă din bugetul local. Suprinzător, banii nu au fost îndreptaţi către investiţii, ci pentru promovare pe reţelele sociale.

Share

Rl online 0 comentarii

02.04.2018 - 15:35

„11.000 de euro pentru fix 93 de postări pe facebook și 67 pe instagram, în cinci luni. Halucinant dar adevărat. Atât a plătit Consiliul Județean Alba pentru postări pe rețelele de socializare”, informează alba24.ro .

Suma ar fi fost dată, potrivit presei locale, pentru a gestiona conturile de pe rețelele de socializare ale instituției către o firmă care nici măcar nu ar avea un site complet funcțional.

"Postările vor fi însoțite obligatoriu de un element ilustrativ, sub formă de fotografie, grafică, elemente video, animație sau infografic și de o descriere sub formă de text adaptat rețelei și tipului de cont", scrie în caietul de sarcini prin care s-a alocat contractul.

Comentarii

loading...