16.8 C
București
marți, 17 mai 2022
AcasăSocialAdministrația Fritz, primul mort din cauza crizei termoficării

Administrația Fritz, primul mort din cauza crizei termoficării

Proasta administrație a primarului Dominic Fritz, prin decuplarea sistemului de termoficare a Colterm, produce prima victimă.

Un bărbat de 66 ani a fost găsit mort, iar fiica lui, în vârstă de 38 ani, a ajuns în stare gravă la spital, informează Tion. Cei doi locuiau într-un apartament racordat la Colterm și se încălzeau cu ajutorul aragazului. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Tânăra de 38 ani a ajuns la spital cu insuficiență respiratorie și intoxicație cu monoxid de carbon.

Președintele PNL sare în ajutor

Alin Nica, președintele Consiliului Județean, a rezolvat criza alimentării cu gaz, facilitând un contract de două săptămâni.

citește și: Cachistrația lui FRI(gu)TZ

Cinci spitale sunt fără apă caldă și căldură. Spitalul Județean încearcă în aceste zile să pună în funcțiune vechea centrală. Până atunci, există temerea că circuitele electrice nu vor duce sarcina încălzitoarelor pe curent electric.

Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite
00:00:41

Vicepreședintele SUA Kamala Harris sosește în Emiratele Arabe Unite(EAU) unde se întâlnește cu noul lider

Vicepreședintele SUA Kamala Harris și o delegație de înalți oficiali au sosit luni la Abu Dhabi pentru a-și oferi condoleanțele după moartea conducătorului din...

Zece persoane au fost ucise în bombardamente în orașul Severodonețk din estul Ucrainei

Cel puţin zece persoane au fost ucise în bombardamente ruse asupra oraşului Severodonețk, în estul Ucrainei, aproape înconjurat de forţele Moscovei, a anunţat luni...

Macron mută decisiv pentru alegerile parlamentare: Elisabeth Borne, noul premier al Franței

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a nominalizat-o pe Elisabeth Borne, actualul ministru al Muncii, pentru funcţia de premier, în contextul remanierii decise după scrutinul prezidenţial...
Ultima oră
Pe aceeași temă