Accidentul din Olanda: Printre românii morţi, se aflau trei persoane din aceeaşi familie

Trei tineri din municipiul Caracal se numără printre victimele accidentului produs în apropierea localităţii olandeze Helmond, microbuzul în care se aflau aceştia lovind frontal un autocamion.

Share

Rl online 0 comentarii

21.03.2018 - 12:17

Primarul din Caracal , Liviu Radu, a declarat că este vorba despre cei doi copii ai familiei Zâmbrea, un tânăr, o tânără şi de soţul acesteia din urmă. În accident a fost rănită şi soţia tânărului.

”Este o tragedie pentru că din această familie Zâmbrea au murit băiatul, în vârstă de 24 ani şi fata în vârstă de 26 de ani, soţul acesteia, iar soţia băiatului este grav rănită. Toţi provin din Caracal. Am trimis la familie un reprezentant, dar mi-au transmis că cei de la ambasadă şi statul olandez se vor ocupa de înmormântare şi de repatriere. Noi ne-am manifestat deschiderea în continuare pentru a-i ajuta, dacă au nevoie de ceva”, a declarat Liviu Radu.

El a adăugat că tinerii caracaleni nu plecaseră de multă vreme în stăinătate.

”Nu lucrau chiar de multă vreme în străinătate. Plecaseră şi ei să facă un ban, aşa cum fac toţi din ţara asta. Se întâmplă astfel de tragedii şi îmi pare rău că nu se găsesc soluţii pentru tinerii noştri”, a adăugat Radu.

Cinci cetăţeni români au murit, iar alţi trei au fost răniţi în Olanda, după ce microbuzul în care se aflau s-a lovit frontal cu un camion, potrivit unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de presa olandeză.

Microbuzul în care se aflau românii s-a lovit frontal luni cu un camion, pe Drumul naţional N270, în apropierea localităţii olandeze Helmond. În microbuz erau opt cetăţeni români, angajaţi ai companiei olandeze Van Rooi.

Cinci români au murit, iar alţi trei au fost răniţi grav în accident.

Comentarii