23.5 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Accident rutier la Iași. Șase oameni sunt răniți, dintre care doi în stare gravă

În urma impactului a fost implicat în accident şi un al treilea autoturism.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, Anca Vâjiac, a declarat că victimele au fost transportate la Spitalul ”Sfântul Spiridon”, menţionând totodată că accidentul rutier s-a produs după ce o maşină a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal într-un autoturism care circula regulamentar.

Se pare că şoferul vinovat de producerea coliziunii frontale este un bărbat care se întorcea cu soţia sa din Italia, pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă împreună cu familia rămasă în ţară.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale poliţiei şi cele de prim ajutor.

„O autospecială de Terapie Intensivă Mobilă a intervenit cu un echipaj medical pentru a prelua un bărbat de 60 de ani care era politraumatizat, cu fractură de bazin şi membre inferioare. Un alt bărbat, şofer al celeilalte maşini accidentate, a fost preluat de un echipaj de prim Ajutor. El are traumatisme toraco-abdominale, fractură de bazin şi membre inferioare. Două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă au transportat două victime policontuzionate, conştiente, cu leziuni minore şi alte două victime conştiente”, a declarat coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoieşu.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă