6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialAccident între un autoturism și două autobuze

Accident între un autoturism și două autobuze

“În urma evenimentului, au fost rănite cinci persoane, patru dintre ele aflându-se într-un autoturism, iar una, într-unul din celelalte două autovehicule. Traficul în zona evenimentului a fost suspendat, dar în momentul de faţă se circulă în condiţii normale”, a declarat şeful de cabinet al comandantului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea, Lucian Ţugui, citat de Agerpres.

 

Accidentul, care a avut loc pe DN 22, în zona localităţii Mineri, s-a petrecut, potrivit sursei citate, din cauza faptului că şoferul unui autoturism, pe fondul vitezei, a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara carosabilului, iar cel al unui autobuz, curios de cele întâmplate, a frânat brusc, moment în care un alt autobuz a intrat în coliziune cu acesta.

 În sprijinul celor cinci victime, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Delta a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea, un SMURD şi 11 subofiţeri, iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) a intervenit cu patru autospeciale şi echipajele aferente.

 “Victimele se află internate la SJU şi sunt investigate”, a precizat directorul SJA, Dumitru Vâlcu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă