15.4 C
București
duminică, 24 octombrie 2021

UPDATE Accident în județul Brăila, cu un autocar ucrainean. Opt răniți

UPDATE Iniţial cinci persoane au fost transportate la spital, însă ulterior, după evaluările medicilor, acestora li s-au adăugat alte trei.

Din primele informaţii furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Braila, colonelul Ştefan Stoian, cinci persoane au fost rănite în urma impactului dintre un autocar si un autoturism, la ieşirea din Baldovineşti, pe DN 2 B.

Trei dintre victime au rămas încarcerate. Este vorba despre şoferii celor două autovehicule şi despre încă o persoană din autoturism, care este înmatriculat în Galaţi. La faţa locului au ajuns o autospcecială de stingere incendii, un echipaj de descarcerare si un echipaj SMURD.

Toate cele cinci persoane rănite au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila în timp ce echipajul medical prezent la faţa locului consultă restul persoanelor pentru a vedea în ce stare sunt. În autocar, care este din Ucraina, erau 51 de persoane, iar în autoturismul înmatriculkat în Galaţi două persoane.

La faţa locului sunt aşteptate două autobuze de la societatea de transport local din Braila care să preia pe pasagerii din autocar şi să îi ducă într-un loc unde să li se ofere adăpost, dat fiind că în zona în care s-a produs accidentul vântul bate cu putere

Traficul pe DN 2 B, la ieşirea din Baldovineşti, este blocat.

Ultima oră
Pe aceeași temă