11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialAccident grav pe DN1, în Tăncăbeşti: şapte persoane, printre care şi doi...

Accident grav pe DN1, în Tăncăbeşti: şapte persoane, printre care şi doi copii sunt rănite

Şapte persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite în urma unui accident grav petrecut vineri seară în localitatea Tăncăbeşti din judeţul Ilfov. Două dintre cele şapte victime sunt blocate în maşini, iar la faţa locului intervin mai multe echipe de pompieri şi medici.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, accidentul rutier s-a petrecut în localitatea Tăncăbeşti, judeţul Ilfov, fiind implicate trei autoturisme.

În urma accidentului, au fost rănite şapte persoane, printre care şi doi copii, iar două sunt încarcerate. Dintre victime, două sunt inconştiente.

La faţa locului au ajuns patru ambulanţe SMURD, două autospeciale de stingere şi două echipaje de descarcerare.

Traficul pe DN1 Bucureşti- Ploieşti, în localitatea Tâncăbeşti, este blocat la acestă oră pe sensul către Ploieşti, conform Infotrafic.

Referitor la cauza accidentului, potrivit poliţiştilor, o maşină care se deplasa dinspre Bucureşti spre Ploieşti nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe banda 1. Maşina care circula pe prima bandă a fost proiectată pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.

 

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă