FOTO: Arhivă

UPDATE. Accident grav pe Autostrada A1, între Deva şi Orăştie, după o pătrundere pe contrasens

Traficul rutier pe autostrada A1, între Deva şi Simeria, a fost reluat sâmbătă, după aproape trei ore în care a fost blocat din cauza unui accident de circulaţie soldat cu patru persoane decedate şi trei răniţi, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.06.2018 - 10:40

Patru persoane au murit în urma unui accident petrecut sâmbătă dimineaţa pe Autostrada A1, între Deva şi Orăştie, alte trei fiind rănite. Impactul s-a produs după ce un şofer a greşit intrarea pe A1, spre Alba, şi a pătruns pe contrasens, transmite Mediafax.

Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, a declarat că persoana pentru care a intervenit echipajul de la Descarcerare nu a putut fi salvată.

„Persoana rănită grav, încarcerată, din păcate nu a supravieţuit. În acest moment sunt patru persoane decedate şi trei rănite”, a spus Doda.

Accidentul de pe Autostrada A1 s-a produs între două maşini şi un microbuz de marfă, după ce şoferul unui autoturism nu a fost atent la indicatoare şi a greşit breteaua autostrăzii, astfel că în loc să meargă dinspre Simeria spre Alba, a pătruns pe sensul opus, spre Deva, spun reprezentanţii Poliţiei Hunedoara. Toate persoanele decedate erau în aceeaşi maşină.

Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, a declarat că o maşină care circula pe contrasens, pe A1, din direcţia Şoimuş-Simeria, s-a ciocnit cu un autoturism şi o autoutilitară. Potrivit acestuia, traficul pe Autostrada A1, între Deva şi Orăştie, este blocat, circulaţia fiind deviată pe Drumul Naţional 7.

Citește totul despre:

#accident #autostrada #lazi

Comentarii