9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSocialUPDATE. Accident grav pe Autostrada A1, între Deva şi Orăştie, după o...

UPDATE. Accident grav pe Autostrada A1, între Deva şi Orăştie, după o pătrundere pe contrasens

Patru persoane au murit în urma unui accident petrecut sâmbătă dimineaţa pe Autostrada A1, între Deva şi Orăştie, alte trei fiind rănite. Impactul s-a produs după ce un şofer a greşit intrarea pe A1, spre Alba, şi a pătruns pe contrasens, transmite Mediafax.

Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, a declarat că persoana pentru care a intervenit echipajul de la Descarcerare nu a putut fi salvată.

„Persoana rănită grav, încarcerată, din păcate nu a supravieţuit. În acest moment sunt patru persoane decedate şi trei rănite”, a spus Doda.

Accidentul de pe Autostrada A1 s-a produs între două maşini şi un microbuz de marfă, după ce şoferul unui autoturism nu a fost atent la indicatoare şi a greşit breteaua autostrăzii, astfel că în loc să meargă dinspre Simeria spre Alba, a pătruns pe sensul opus, spre Deva, spun reprezentanţii Poliţiei Hunedoara. Toate persoanele decedate erau în aceeaşi maşină.

Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, a declarat că o maşină care circula pe contrasens, pe A1, din direcţia Şoimuş-Simeria, s-a ciocnit cu un autoturism şi o autoutilitară. Potrivit acestuia, traficul pe Autostrada A1, între Deva şi Orăştie, este blocat, circulaţia fiind deviată pe Drumul Naţional 7.

Cele mai citite

VIDEO. Predoiu: “Ungaria continuă să susțină aderarea României la Schengen terestru”

În urma unei întâlniri de lucru cu omologul său de la Budapesta, Sandor Pinter, ministrul Afacerilor Interne din România, Cătălin Predoiu, a reiterat angajamentul...

Novak Djokovic a câștigat Premiul Laureus rezervat celui mai bun sportiv al planetei

Liderul clasamentului ATP Novak Djokovic a fost ales sportivul anului în cadrul celei de-a 25-a ceremonii a Premiilor Laureus, Oscarurile pentru sport, desfăşurată luni...

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...
Ultima oră
Pe aceeași temă