21 C
București
vineri, 27 mai 2022
AcasăSocialAccident cu un microbuz la Vaslui. Salvatorii au intervenit de urgență -...

Accident cu un microbuz la Vaslui. Salvatorii au intervenit de urgență – VIDEO

Un microbuz de transport persoane în care se aflau 11 pasageri şi un autoturism s-au ciocnit chiar în apropiere de Primăria Muntenii de Sus din județul Vaslui.

Ce spun reprezentanții ISU

 „În microbuz se aflau 12 persoane, nici una dintre acestea neavând nevoie de îngrijiri medicale. În autoturismul avariat a fost găsită o femeie blocată. După deblocarea victimei, femeia în vârstă de 41 ani a fost preluată de echipajul ambulanței SAJ Vaslui pentru a fi evaluată medical. Pompierii militari asigură măsuri PSI.

Circumstanțele producerii acestui accident rutier vor fi cercetate de instituțiile abilitate în acest sens”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

Ce spun polițiștii?

„Conducătorii auto ai celor două vehicule au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, potrivit Agerpres.

Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Manifest pentru un mod de viață

Studii medicale recente arată două lucruri importante pentru sănătatea ființei umane: stresul și obezitatea fac ravagii în societățile dezvoltate economic. Din aceste două suferințe,...

Parcul Tudor Arghezi va avea plajă ecologică

O bijuterie naturală de aproximativ trei hectare va lua naștere într-una din zonele aflate într-o continuă dezvoltare, din Sectorul 4. Înconjurat de o cofetărie,...

Oleg Chiseliov: “Putinismul îmbină doctrina naționalistă și imperialismul rus”

Oleg Chiseliov are 17 ani.  Elev în clasa a 11-a la Liceul Teoretic „Pro Succes” din Chișinău, Republica Moldova, e un unionist convins și...
Ultima oră
Pe aceeași temă