Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Academia de Studii Economice organizează admitere online

Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti anunţă că examenul de admitere din anul 2020 se va desfăşura exclusiv online.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

27.05.2020 - 13:15

Potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri, 27 mai, înscrierile la ASE au loc în perioada 13 iulie - 17 iulie 2020.

ASE scoate la concurs, la cele 35 de programe universitare de licenţă în limbile română, engleză, franceză, germană, peste 7.300 de locuri. Dintre acestea, aproape 6500 de locuri sunt la învăţământul cu frecvenţă iar 900 de locuri sunt la învăţământul la distanţă şi cu frecvenţă redusă.

Examenul de admitere la ASE se va desfășura pe site-ul admitere.ase.ro.

Comentarii

loading...