Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

A început programul "Testarea genetică la cancerul de sân în stadii incipiente"

Programul "Testarea genetică la cancerul de sân în stadii incipiente", proiect aprobat de CGMB la iniţiativa primarului general Gabriela Firea, a început marţi, anunţă Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.10.2018 - 18:54

Potrivit unui comunicat transmis de Agerpres, sprijinul financiar este de 17.000 de lei per beneficiar, sub formă de vouchere, banii fiind acordaţi pentru efectuarea de teste genetice persoanelor diagnosticate cu cancer de sân, în stadiul incipient, care au indicaţie medicală, eliberată de un medic specialist oncolog.

"300 de pacienţi vor primi acest ajutor până la finele anului, urmând ca alţi 700 să beneficieze de sprijinul financiar până în decembrie 2019", precizează sursa citată.

Proiectul are o valoare de 17.000.000 de lei şi se va realiza prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

De asemenea, au fost desemnate şi primele laboratoare unde pacienţii vor putea să îşi efectueze investigaţiile de specialitate.

Regulamentul de participare şi toate informaţiile necesare se găsesc pe www.assmb.ro.

Comentarii

loading...