18.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSocialA fost ales nou șef al operaţiunilor Airbus din România

A fost ales nou șef al operaţiunilor Airbus din România

”În această capacitate, el va reprezenta Airbus în faţa autorităţilor şi a partenerilor, va identifica şi va urmări implementarea unor noi oportunităţi de dezvoltare, va conduce procesul de planificare a strategiei de ţară şi va coordona activităţile companiei în România, concentrându-se pe sporirea prezenţei pe piaţa locală”, a anunţat gigantul european.

Înainte să se alăture Airbus Helicopters în România, Serge Durand a fost, timp de cinci ani, director general Airbus Helicopters Mexic, contribuind la dezvoltarea operaţiunilor comerciale ale grupului în nordul Americii Latine şi punând bazele platformei industriale de la Queretaro, care a devenit un punct de referinţă.

”Sunt convins că în acest moment creştem nivelul de ambiţie şi vom fi mai competitivi. Cu operaţiunile din Commercial Aircraft, Helicopters şi Premium Aerotec – un furnizor de componente pentru aeronavele Airbus – şi cu divizia Defence and Space, Airbus îşi propune să ofere clienţilor un portofoliu mai cuprinzător, consiliere de cea mai înaltă calitate şi experienţa noastră internaţională”, a declarat Serge Durand.

Absolvent al Institutului Naţional de Ştiinţe Aplicate din Lyon, cu diplomă în inginerie, dar şi absolvent de ştiinţe umanistice al Universităţii din Provence, Serge Durand are o carieră internaţională impresionantă la Airbus. A lucrat zece ani în cadrul biroului Airbus Design, concentrând-se pe modelele Tiger şi Super Puma. A continuat în funcţia de director de comunicare pentru Airbus Helicopters şi apoi a ocupat o poziţie de director comercial adjunct al reţelei internaţionale Airbus. A pus la punct lansarea Tiger, ca inginer şef de service.

Airbus este lider mondial în aeronautică şi servicii în domeniul spaţial. În 2017 a generat venituri de 67 miliarde de euro şi a avut aproximativ 129.000 de angajaţi. Airbus oferă cea mai complexă gamă de avioane de pasageri, cu capacitate între 100 şi peste 600 de locuri.

Cele mai citite

PSG și Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara,...

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...
Ultima oră
Pe aceeași temă