Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

6 trupe de artisti urbani s-au duelat in opere de graffiti in parcarea Centrului Comercial Orhideea! Cei mai cunoscuti grafferi din Romania au jurizat spectaculosul concurs!

6 trupe de artisti urbani s-au duelat in opere de graffiti in parcarea Centrului Comercial Orhideea!

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 08.11.2018 - 14:05

În weekendul 3-4 noiembrie, Centrul Comercial Orhideea, deținut de Catinvest Eastern Europe, a provocat tinerii talentați și pasionați de artă urbană la un concurs de graffiti. Zeci de artisti s-au înscris în cursa pentru cele 3 premii în valoare de 1000 / 500 / 250 Euro, iar împreuna cu juriul format din membrii echipei Sweet Damage Crew, cea mai cunoscutaă trupă de grafferi din România, 6 aplicanți au fost desemnați participanți ai concursului.

Concursul - eveniment GRAFFITI CONTEST a avut loc sâmbătă, 3 noiembrie, iar cei 6 finalisti au realizat lucrările de artă modernă într-un spațiu special amenajat la intrarea Plevnei a Centrului Comercial Orhideea. Timp de 6 ore, publicul a urmărit etapele realizării celor 6 art-work-uri urbane, iar concurenții au folosit timpul la maximum pentru a-și demonstra cât mai eficient și creativ priceperea și ingeniozitatea artistică.

Concursul este susținut și, totodată, jurizat de faimoasa trupă Sweet Damage Crew, ale cărei art-work-uri pot fi văzute atât în București, cât și pe numeroase clădiri din țară. De asemenea, cea mai recentă dintre ele, cu care au deschis concursul din Orhideea, va putea fi vazută în incinta centrului comercial până vineri, 9 noiembrie.

Orhideea dorește să ofere constant clienților ce trec pragul centrului comercial experiențe inedite și interacțiuni cât mai moderne în cadrul evenimentelor pe care le organizează , motiv pentru care, în perioada 5-9 noiembrie, cele 6 lucrari sunt expuse în intrările centrului comercial, iar publicul este invitat să-si voteze favoritul, timp de o săptămână, pe pagina oficială www.facebook.com/OrhideeaCentrulComercial/.

Comentarii

loading...