Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

401 cetățeni români, repatriați din Franța, Spania, Belgia și Italia prin eforturile M.A.E.

Revenirea în țară a fost asigurată prin intermediul a trei curse aeriene operate de compania Tarom.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 06.06.2020 - 19:52

Ministerul Afacerilor Externe informează că, în cursul zilei de 5 iunie, a fost facilitată revenirea în țară a 144 de cetățeni români din Republica Franceză (pe ruta București-Paris-București), a 111 cetățeni români din Republica Italiană (pe ruta București-Roma–București) și a 91 cetățeni români din Regatul Belgiei (pe ruta București-Bruxelles-București), ca urmare a demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe, ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și ale Ministerului Afacerilor Interne.

Printre cetățenii români care au revenit în țară se regăsesc persoane care se aflau în imposibilitatea de a-și prelungi șederea pe teritoriul statelor respective din diverse motive.

Alți 155 de cetățeni români, a trei cețățeni spanioli și a unui cetățean al Republicii Moldova, care se aflau pe teritoriul Regatului Spaniei, au fost aduși în țară cu o zi înainte, ca urmare a demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe, ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și ale Ministerului Afacerilor Interne.

De asemenea, demersurile autorităților române au permis deplasarea către statul de domiciliu/reședință pentru 27 de cetățeni străini, respectiv 22 cetățeni francezi, doi cetățeni canadieni, doi cetățeni britanici și un cetățean camerunez.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...