Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

30 aprilie, zi liberă pentru angajații de la stat

Guvernul a stabilit ca data de 30 aprilie 2019 să fie zi liberă pentru salariaţii din sectorul bugetar, potrivit unei hotărâri aprobate azi, având în vedere că miercuri, 1 mai, este zi liberă nelucrătoare conform Codului Muncii, potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.03.2019 - 11:55

Conform comunicatului, măsura este adoptată şi pentru recuperarea capacităţii de muncă a angajaţilor, dar şi pentru stimularea turismului.

Prevederile actului normativ nu se aplică în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă. Pentru recuperarea zilei de 30 aprilie, instituţiile publice îşi vor prelungi timpul de lucru până la data de 31 mai, potrivit planificărilor stabilite.

Comentarii

loading...